Gratis verzending binnen NL
Verzending binnen 2 werkdagen

Verzending

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Je pakketje wordt verstuurd via Post NL. Binnen Nederland kun je je pakketje binnen 1 tot 3 werkdagen thuis verwachten. Ook betaal je binnen Nederland geen verzendkosten.
Wij verzenden ook naar België, de verzendkosten hiervoor zijn €1,95.

Retourneren

We zouden graag willen beweren dat het onmogelijk is om een miskoop te doen bij Golden Chic, maar we moeten wel realistisch blijven natuurlijk. Het retourneren van je pakketje is daarom natuurlijk mogelijk!

Alle originele Golden Chic producten zijn handgemaakt en dus uniek. Daarom kan het product soms iets afwijken van de foto op de website. Het gebruikte goud- en zilverkleurige metaal is niet gemaakt van edelmetaal en kan dus verkleuren.

Je kunt je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits het product ongedragen en onbeschadigd is. Het retour sturen van je aankoop geschiedt op risico van de klant. Wil je verzekerd zijn dat je retour pakketje bij ons aankomt, dan raden wij aan om deze aangetekend te versturen.

De kosten van een retourzending zijn voor de klant. Het product mag niet gedragen of beschadigd zijn. Graag een briefje in het pakketje meesturen met daarin jouw naam, ordernummer, reden van retour, totaalbedrag en bankgegevens zodat we je snel van dienst kunnen zijn. Als we je retourzending in goede orde hebben ontvangen zal het aankoopbedrag worden vergoed. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending verricht.

Retour adres

Golden Chic
Zernikelaan 648
3356XS Papendrecht
The Netherlands

Contact

Heb je andere vragen over het verzenden of retourneren, vragen over producten, klachten of iets anders? Klik hier om contact met ons op te nemen, stuur ons een dm op onze instagram pagina of stuur een mailtje naar: info@goldenchic.nl.